Monday 19 August 2013

Pedkelnes vyrams

Ką apie vyrą išduoda jo pėdkelnės

Pedkelnes vyrams
Pedkelnes vyrams
Ar kada nors pagalvojote, ką apie žmogų išduoda jo pedkelnes vyrams? Ar kada nors svarstėte, kodėl vienas ar kitas žmogus nešioja tokias, ar kitokias pedkelnes? Iš tiesų, jeigu atkreipsite dėmesį – vyrams patinka tikrai labai skirtingi dalykai, kartais labai ryškūs, kartais raštuoti ar kitaip atrodantys. Tad štai jums klausimas, ką apie žmogų išduoda jo pedkelnes vyrams?

Šiltos

Jeigu pastebėjote, kad pedkelnes yra tikrai šiltos, tai greičiausiai rodo, jog vyrams ar vienam pasirinktam dažnai būna šalta kojoms. Kodėl taip gali būti? Gal dėl to, kad žmogus paveldėjo karštą kraują, ir aplinka jam yra per šalta. O gal todėl, kad jis per mažai juda, daug sėdi, važinėja mašina, dirba prie kompiuterio. Jeigu matote tokias šiltas pedkelnes vyrams ant jo kojų, greičiausiai lovoje jis būtų labai savanaudiškas. Jis tikrai visą antklodę nusitrauktų ant savęs – naktį tai atsitiktų galbūt nejučiomis, nes jam būtų labai šalta, tuo metu jis sapnuotų poliarinę naktį Antarktidoje.

Kaip suvilioti tokį vyrą? Šios šiltos pedkelnes vyrams išduoda, kad jam tikrai labai patiks, jeigu šaltą žiemą jam padovanosite karštą puodelį kavos. Kelias į šio vyro skrandį – per burną, o į širdį – per krūtinės ląstą. Tai visiškai nesusiję, tačiau jeigu norite pamaloninti tokį vyrą, pakvieskite jį išgerti šiltų gėrimų arba atostogauti pietų šalyse. Gera dovana bus ir siltos pedkelnes vyrams, bet prieš tai turėsite išsiaiškinti jo išmieras.

Kompresinės

Kompresines pedkelnes vyrams rodo, kad jis turėjo arba tebeturi kažkokių sveikatos problemų. Tai gali būti kažkokios buvę traumos, dideli sumušimai arba persodinimo operacijos. Gal operuota oda, o gal pjaustytos venos. Nežinia, teks jo paklausti. Jeigu iš tiesų pamatysite tokias pedkelnes vyrams, gydymas tuo metu galbūt net vyks kokioje nors ligoninėje ar sanatorijoje – ten su juo ir susipažinsite.

Kas patiks tokiam vyrui, ir kaip užkariauti širdį? Vyriskos kompresines kojines kaip kokios Taro kortos sufleruoja, jog vyras dabar labai rūpinasi savo sveikata, turi kažkokių problemų. Taigi, jeigu norite sklandžios ir malonios pažinties, jums reikės pasirūpinti, kad šios kompresines kojinės vyrams nebūtų vienintelis būdas, kuris padeda jam pasveikti. Sveikata gerėti turėtų ir nuo jūsų šilto bei malonaus dėmesio, taip pat nuo jūsų draugiškų prisilietimų ar atneštų multi vitaminų sulčių.

Leiskite tokiam vyrui išsikalbėti, galbūt jis jaučiasi turintis tikrai daug ką papasakoti, jeigu tenka gulėti ligoninėje. Juk medicinos įstaigose ne visada gauname pakankamai dėmesio, ar bent jau tiek, kiek iš tiesų tuo metu esame verti.

Raštuotos

Gal būti, kad kur nors sutiksite vyrą kuris dėvės raštuotas pėdkelnes. Galima numanyti, kad tokiam vyrui labai patinka geras stilius, ir jis, kitaip nei dauguma vyrų, rūpinasi savo įvaizdžiu ne mažiau negu moteris. Vyrams vis tiek būdingesnis kur kas santūresnis skonis, todėl tikriausiai jo vyru pedkelnes bus ne tokios ryškios, kaip fosforas arba šviesaforas. O jeigu visgi pavyks sutikti vyrą, kuris spekuliuos itin ryškiomis gražiomis spalvomis ant kojų – būkite tikros, kad jų ir vyriskos kelnaites, marškiniai, pirštinės, visi drabužiai yra labai ryškūs.

Taigi, turite reikalą su stileiva, kaip jį sužavėti? Sužavėsite ne kažką jam padovanodamos, o tiesiog pačios atskleisdamos išskirtinį ir individualų stilių. Būkite savimi, būkite gražios, įdomios ir spalvingos, ir tikrai atkreipsite jo dėmesį. Be to, pasakykite jam ir kokį nors komplimentą, įvertinkite jo pastangas.