Saturday 24 August 2013

Blauzdines

Kokios blauzdines madingos šį sezoną?

Blauzdines
Blauzdines

Manote, kad blauzdines  neturi savo mados tendencijų? Klystate. Jos, kaip ir daug kitų stilingų drabužių, gali būti tikro gražaus ir madingo žmogaus garderobo akcentu. Taigi, toks užsiėmimas kaip blauzdiniu mezgimas gali būti vertinamas kaip tikro rinktinės mados stiliaus kūrimas. Bet, orams vėstant, pakalbėkime apie artėjantį naują mados sezoną. Kokios blauzdines yra madingos šį sezoną?



Bronza



Dvi nesuderinamos stovės kažkodėl šį kartą atsidurs mados grandų akiratyje. Tai, kas paprastai neina kartu, šį kartą įgaus nepamainomą akcentą. Dabar bus madingos ir praktiškos, ir labai gražios, tačiau mažiau šiltos blauzdines. Internetu nebus sudėtinga jas užsisakyti. Karaliaujanti stiliaus spalva – bronza. Ar žinote, tas dirbtines statulas – žmones, kurios užsienyje, įžymiose vietose apsimeta sarkofagais ar bronzinėmis statulomis? Kaip tik jos ir puošiasi tokiu neįprastu, aptemptu bronziniu audeklu. Panašu, kad ir jums dabar prireiks kažko panašaus. 



Puikiai derės ir bronzinės blauzdines, ir žavūs aukso auskariukai, žiedai ar apyrankės. Nebijokite išsiskirti iš minios – džiaukitės, jeigu pavyks taip atrodyti. Būti pastebimam dėl savo grožybių yra daug geriau nei būti pilka pele, kuri išvis negali niekuo didžiuotis. Tegul bronzinės blauzdines schema jums suteikia išskirtinio žavesio. Ką tai reiškia? Tai reiškia, kad puoštis nuo šiol turėsite taip, kaip siūlo mados magnatai.



Balta avis



Madoje vis dėl to bus ne tik dailios blizgančios blauzdines, bet ir baltą avies kailiuką primenanti medžiagėlė. Jums derėtų ieškoti vilnos, dažytos balta spalva. Tai gana neįprastas derinys, bet tik tol, kol jo dar nėra atsiradę. Kai tik drabužių gamintojai pajus, kokie mados vėjai dabar spaudžia, tikrai atsiras baltą avytę primenančios vilnonės blauzdinės ir net riešinės. Derinkite šiuos du dalykus tarpusavyje – suteiksite sau elegancijos ir ypatingo spindesio. Be to, bus labai šilta, o vilna – tikrai patvari ir ilgalaikė medžiaga.



Karštas šokoladas



Kitas mados vėjas leidžia prognozuoti, kad į madą ateis itin specifinės rudos spalvos Bachilai ir blauzdinės. Tiek vieni, tiek kiti, bus ne kiek grynos rudos spalvos, kiek rudos su tamsesniais bei šviesesniais ratilais. Tai iš karto optiškai labai primins karštą šokoladą. Patikėkite, neatsispirsite šiam puikiam deriniui.



Persiko švelnumas



Dar viena naujovė – tai ne tik tradicinės megztos blauzdines, bet ir pasiūtos iš labai šilto ir švelnaus kašmyro. Kas gali būti švelniau už tokią persikinę medžiagą? Pajusite tikrą švelnumą, kai ir jūsų kojas papuoš tokios blauzdinės. Ypatingas medžiagos audinio plonumas, leis tokį drabužių priedą netgi dėvėti prabangiose vietose, vakarėliuose ir visokiuose pobūviuose. Būkite pasirengusi suteikti sau nepaprastą malonumą pasipuošiant rožinėmis blauzdinėmis prie vakarinės suknelės. Nepaprastas švelnumas gali būti apsagstytas ir įvairiais blizgančiais akmenimis, brangakmeniais arba netikrais metalais – priklauso nuo to, kokia blauzdines kaina jums vis dar bus priimtina.



Elegantiškas žaismas


Juoda nakties spalva visada buvo žymima kaip elegancijos, dailiausios gracijos ir grakštumo išraiška. Kaip tik ji ir bus ta, kuri papuoš labai madingas elegantiškas į madą netrukus ateisiančias šį sezoną blauzdines kojines. Išskirtinumas čia bus tas, kad krašteliai ims puoštis dailiais liūto ir leopardo kailio ornamentais, ir netgi atsiras mažų blizgančių kutų. Tie, kas domisi mados istorija, žino, kad kutai nėra labai lengvai perimami visuose aprangos stiliuose. Tai labiau egzotiškas motyvas, kuris patinga, toli gražu, ne visiems drabužių ir aprangos puoselėtojams.